Zašto je Đoković stao sa imitacijama: "Mama je bila šokirana"

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, otkrio je da je prestao sa imitacijama tenisera i javnih ličnosti kada je u Monte Karlu imitirao Britni Spirs.

Izvor: B92

Petak, 13.05.2022.

13:50

Zašto je Đoković stao sa imitacijama:
Foto: Profimedia

Đoković je kao mladi teniser često imitirao kolege, radio je to prilično uspešno, ali je u jednom trenutku stao sa "skidanjem" drugih.

Većini je bilo simpatično, bilo je i onih kojima nije prijalo i mnogi su mislili da je to razlog zašto je prestao. Međutim, na konferenciji za medije posle pobede nad Stanom Vavrinkom otkrio je kada je shvatio da je dosta.

"Niko mi nije rekao da prestanem sa imitacijama. Sećam se u Monte Karlu je bio šou tenisera i jedne godine imitirao sam Britni Spirs. Bilo je zabavno, sećam se da sam imao teksas šorc", rekao je Đoković.

"Sećam se da je mama bila šokirana i od tada sam prestao. Ali često se zabavljam i radim ih, samo daleko od kamera", dodao je najbolji teniser sveta. Đoković je kao zvezda u usponu često imitirao kolege Rafaela Nadala, Rodžera Federera, Endija Rodika, ali i Mariju Šarapovu, Serenu Vilijams...

Međutim, "Britni Spirs" je bila ta koja je prelila čašu, te najbolji teniser sveta više ne radi to ispred kamera.

Pogledajte neke od njegovih najboljih imitacija iz mladih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: