Embid bacio i Hardena "pod autobus" VIDEO

Džoel Embid, centar Filadelfija 76ersa, posle ispadanja iz ovogodišnjeg plej-ofa kritikovao je drugu zvezdu svoje ekipe, Džejmsa Hardena.

Izvor: LN

Petak, 13.05.2022.

08:05

Embid bacio i Hardena
Foto: Profimedia

Ovogodišnji MVP kandidat je šesti, finalni meč sa Majamijem završio sa 20 poena (7/24 iz igre) i 12 skokova za 44 minuta na parketu.

Slično je podbacio i Harden, koji je za minut manje na terenu imao svega 11 poena (4/9 iz igre) i devet asistencija, što se evidentno nije svidelo Kameruncu posle meča.

"Naravno, mislim da su svi očekivali od njegovog dolaska da to bude Džejms Harden kojeg smo gledali u Hjustonu, ali to jednostavno nije više on", izjavio je Embid i dodao:

"On je sada više plejmejker. Mislio sam da je u nekim trenucima trebalo da, baš kao i svi mi, bude agresivniji". Iako Embid nije potpuno otvoreno napao Hardena, kritike na račun saigrača posle bitne, izgubljene utakmice ponovo su otkrile jasan šablon u ponašanju samoproklamovanog MVP-a, što je osetio i sada već bivši bek 76ersa Ben Simons na kraju prošle sezone.

"Biću iskren, mislim da je ključno bilo – ne znam kako da ovo kažem – kada smo imali otvoren šut i na kraju smo dali samo jedno bacanje. Oni su poentirali na drugoj strani, onda mi nismo imali dobar posed, da bi Tre potom pogodio trojku. Posle toga je na meni, izgubio sam loptu, probao sam da nešto pokrenem", rekao je pre skoro tačno godinu dana Embid.

Istini za volju, Harden je odigrao izuzetno lošu utakmicu, pogotovo ako se istakne to da je u celom drugom poluvremenu šeste utakmice postigao 0 poena.

Ipak, ostaje za videti kako će iskusni "Brada" shvatiti ovakve komentare Embida, najviše zbog toga što on još nije potpisao produžetak saradnje sa 76ersima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: