Žestok okršaj Janisa i Horforda VIDEO

Proteklu noć u NBA ligi obeležio je fantastičan duel Ala Horforda i Janisa Adetokumba.

Izvor: B92

Utorak, 10.05.2022.

10:40

Žestok okršaj Janisa i Horforda VIDEO
Foto: Profimedia

Zakucavali su jedan preko drugog, prozivali se, a bilo je i nezgodnih udaraca.

Iako je već 15 godina u NBA, Horford je retko pokazivao emocije na parketu, posebno usmerene ka protivničkim igračima.

Međutim, Janis je uspeo da "probudi zver" u tvrodokornom veteranu što nam je donelo uzbudljivu kontaktnu košarku, uprkos bespotrebnim reakcijama sudija.

Horford je predvodio Seltikse do pobede omogućivši im seriju 10:0 sjajnim prodorom kroz reket i zakucavanjem za izjednačenje, te iznudivši faul dvostrukom MVP-ju lige.

To je proslavio urlikom i stiskanjem pesnica. Janis je odgovorio zakucavanjem u lice i oštrim pogledom direktno u Horfordove oči.
Za to je dobio tehničku grešku. Međutim, Horford mu je pokazao kako se igrala košarka pre nego što su sudije počele da sankcionišu svaki vid izliva emocija na parketu.

Zakucao je takođe preko Janisa, usput mu zadavši i nezgodan udarac. Na kraju je 35-godišnji Horford odneo pobedu za 116:108 u korist Seltiksa protiv Baksa.

Horford je postigao 30 poena (11/14 iz igre) uz 8 skokova i 3 asistencije. Janis je postigao 34 poena uz 18 skokova i 5 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: