Zvanično: Adesanja opet brani pojas

Izrael Adesanja, šampion srednje kategorije UFC, boriće se 2. jula protiv Džereda Kanonijera.

Izvor: SN

Nedelja, 08.05.2022.

21:00

Zvanično: Adesanja opet brani pojas
EPA-EFE/MICHAEL DODGE

UFC 276 se održava 2. jula u Las Vegasu i ozvaničena je glavna borba tog događaja – Izrael Adesanja protiv Džereda Kanonijera.

Izrael Adesanja nikada nije poražen u srednjoj kategoriji, setimo se, porazio ga je Jan Blahovič u borbi za pojas poluteške kategorije, ali u srednjoj niko nije srušio "Stylebendera".

On je pojas osvojio kada je nokautirao Roberta Vitakera 5. oktobra 2019. godine i uspešno ga odbranio četiri puta, pa ćemo videti da li Novozelanđanin nigerijskog porekla može da to uradi još jednom.

Džered Kanonijer je odličan borac, poznat je kao odličan udarač i dobar grepler, ali treba istaći da je izgubio od Roberta Vitakera koga je Adesanja dva puta savladao.

Sve u svemu, čeka nas spektakl u julu, jer postoji šansa da se tog dana bore Džon Džons i Stipe Miočić, ali je još uvek rano za te priče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: