Senzacija: Kanelo pao posle 9 godina VIDEO

Ruski bokser Dmitrij Bivol odlukom sudija je savladao meksičkog boksera Saula Kanela Alvaresa.

Izvor: SN

Nedelja, 08.05.2022.

16:30

Senzacija: Kanelo pao posle 9 godina VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/John Loccer

Pobeda Dmitrija Bivola nad Kanelom Alvaresom jedna je od većih senzacija u modernoj istoriji boksa.

Ruski bokser je slavio jednoglasnom odlukom sudija, a sve tri sudije glasale su 115-113 u korist Bivola, koji je ipak bio ubedljiviji nego što glasovi kažu.

Verovali ili ne, Kanelo je dobio samo prve četiri runde, dok su sve ostale pripale Bivolu koji je koristio prednost u visini i dužini ruku i konstantno držao protivnika tamo gde je želeo.

On je na taj način po deveti put odbranio pojas poluteške kategorije i očekuje se da njih dvojica ponovo dele ring u revanšu.

Kanelo je po drugi put u karijeri izgubio borbu, a poslednji koji ga je porazio je bio Flojd Mejveder daleke 2013. godine. "Drago mi je što sam se dokazao, što sam najbolji u ovoj diviziji i što sam zadržao pojas. On je veliki šampion, poštujem njega i njegov tim, ali ako čovek ne veruje u sebe, neće ništa postići. Ja sam verovao, a i moj tim je verovao u mene. Osetio sam njegovu snagu. Može se to videti po mojoj ruci, ali nije mi prebio glavu, to je bolje. Izvini što sam ti pokvario planove sa Golovkinom", rekao je Bivol.

Kanelo je rekao:

"Moram da prihvatim ovo što se dogodilo. To je sport, to je boks, a on je veliki šampion. Nema izgovora. Naravno da želim revanš. Ovo ne sme ovako da se završi"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: