Lebron opet u Klivlendu? "Bilo bi lepo za kraj"

Krilni centar Klivlend Kavalirsa Kevin Lav rekao je da bi voleo da se Lebron Džejms vrati i u timu u kom je počeo karijeru, da je i završi.

Izvor:

Utorak, 05.04.2022.

20:15

Lebron opet u Klivlendu?
Foto: Profimedia

Klivlend Kavalirsi su 2003. godine draftovali Lebrona Džejmsa sa prvog mesta i u dva mandata je nosio njihov dres.

U prvom je igrao finale 2007. godine, kada su poraženi od San Antonio Sparsa, dok im je u drugom doneo 2016. godine prvu i jedinu titulu u istoriji franšize.

Tada su Lebron, Kajri Irving i Kevin Lav bili velika trojka, koja je srušila Golden Stejt Voriorse posle 1-3 u finalnoj seriji.

S obzirom da Lebronu na kraju sledeće sezone ističe ugovor sa Lejkersima, pitanje je da li će tamo završiti karijeru ili će se vratiti u Kavse za jednu poslednju sezonu.

Lebron je naveo da bi voleo da poslednju sezonu odigra sa sinom Bronijem i nakon toga da završi karijeru, a Lebron junior će biti spreman da u ligu uđe taman za dve godine.

"To bi bio savršen kraj za njega. Ne bih da govorim u njegovo ime i šta će on da uradi, ali sada ovaj tim ide u dobrom pravcu, pobeđuje i ovo je prava sredina za njega. Klivlend, Akron i Ohajo ga vole. Bilo bi lepo da dovedemo i Bronija ovde. Bilo bi lepo za kraj", rekao je Kevin Lav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: