Pokuševski nakon večeri karijere: Moram da napredujem

Košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski imao je veče karijere u meču protiv Finiks Sansa u kom je ostvario tripl-dabl učinak.

Izvor:

Ponedeljak, 04.04.2022.

09:25

Pokuševski nakon večeri karijere: Moram da napredujem
Foto: Profimedia

Upisao je 17 poena, podelio 12 asistencija i imao 10 skokova, te je postao sedmi igrač u istoriji Oklahome koji je ostvario tripl-dabl i sa 20 godina i 98 dana 12. najmlađi u istoriji čitave lige.

"Trebalo nam je 48 minuta. Sjajna su ekipa. Falilo im je nekoliko igrača, ali smo mi igrali najbolje što smo mogli", izjavio je po okončanju meča.

"Osetili smo da možemo da pobedimo. Naročito na poluvremenu. Tokom prvog dela smo samo težili tome da se držimo plana i nastavimo da igramo po dogovoru", dodao je na konferenciji za medije.

Nije imao najbolje prvo poluvreme, ali je preokrenuo u drugom delu.

"Prvo poluvreme nije bilo najbolje za mene, razmišljao sam šta treba da promenim i rešio sam da budem agresivniji, ali tim je zaista bio odličan. Srećan sam zbog toga“, izjavio je Pokuševski.

Osvrnuo se i na sopstveni uspeh.

"To je lepo lično dostignuće. Srećan sam zbog toga, ali znam da moram da napredujem i da nastavim da se poboljšavam“, zaključio je Pokuševski koji je istakao da ništa od toga ne bi bilo važno da ekipa nije trijumfovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: