Krstić gost Tandera: Puno lepih uspomena FOTO/VIDEO

Nenad Krstić, nekadašnji srpski košarkaš i sadašnji potpredsednik KSS-a, bio je gost Oklahoma Siti Tandera.

Izvor: B92

Nedelja, 03.04.2022.

13:36

Krstić gost Tandera: Puno lepih uspomena FOTO/VIDEO
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Krstić boravi u SAD, gde je bio gost Oklahoma Siti Tandera, tima za koji je igrao u NBA ligi.

"Thunder Legacy Network Weekend" bio je događaj, na kom se okupilo 14 bivših košarkaša Tandera i među njima je i Krstić.

Na poluvremenu utakmice Tandera i Pistonsa, igrači iz postave iz sezone 2008/2009 nagrađeni su aplauzima. Krstić je izneo utiske za zvanični sajt tima.

"Jako mi je drago što sam ovde i što sam se vratio. To sam i rekao svojoj porodici. Prošlo je skoro 11 godina od kako nisam ovde. To vreme kada sam došao u tim, svi su bili mladi i sa puno energije. Pokušao sam da pomognem svojim iskustvom na terenu svojim iskustvom i na terenu i van njega. Imam tako puno lepih uspomena. Sećam se kada smo igrali plej of", rekao je Krstić i dodao:

"Pre svega, moja ćerka je rođena ovde. Želeo sam da joj pokažem gde je rođena. Želeo sam da vidim neke ljude i ljude iz organizacije. Zaista sam srećan da sam ovde. Momenat je poseban. Želim da se zahvalim svim u Oklahomi što su sve ovo organizovali".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: