Jokić: Previše izgubljenih lopti, ali važno je bilo reagovati

Nikola Jokić je ponovo doneo pobedu Denveru, ovog puta na gostovanju Indijani, 125:118.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 31.03.2022.

09:15

Jokić: Previše izgubljenih lopti, ali važno je bilo reagovati
Foto: Profimedia

Srpski centar je bio nadomak 20. tripl-dabl učinka u sezoni, nedostajala mu je asistencija za tako nešto, na kraju je upisao 37 poena, 13 skokova i devet dodavanja.

Na ovom gostovanju imali su prilično jaku podršku navijača, Jokića su posle meča upitali šta misli o tome što je sve više navijača Nagetsa i na mečevima na strani.

"Ne znam šta da kažem... Ne volim kada protivnik ima glasniju publiku kada mi igramo kod kuće. Da, primećujem sve više navijača Nagetsa na strani i to mi se dopada", kaže Nikola.

Ipak, kao po nekom nepisanom pravilu, Nagetsi su sebi iskomplikovali život. Na kraju su opet nekako stigli da pobede.

"Imali smo opet dosta izgubljenih lopti, samo ja sam imao sedam od tih 19. Oni su pogađali šuteve, posebno u tim kontrama kada smo gubili loptu. Na kraju smo nekako dobili meč. Imali smo u jednom trenutku i 31 poen prednosti i tu prednost izgubili, ne smemo tako nešto da dopustimo. U jednom momentu su imali dva ili tri poena prednosti, tako da mi je na kraju drago što smo uspeli da dobijemo meč", iskren je Jokić.

Hajland Bouns je blistao u poslednjoj četvrtini, time je doprineo trijumfu izabranika Majkla Melouna.

"Svi pravimo greške, ali stvar je u tome kako se na to reaguje. To je najvažnije. Bouns je bio veoma dobar za nas ove noći, dopada mi se njegova brzina igre, energija, zaista je sjajan", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: