Đirona opet želi Gurovića?

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2006.

11:12

Default images

Ekipa španske Djirone posle raskida ugovora sa reprezentativcem SCG Brankom Jorovićem, po svemu sudeći okrenula se Milanu Guroviću, prenosi „Sportski žurnal“

Gurović koji je pre dolaska Jorovića u Djironu, bio spominjan kao potencijalno pojačanje ekipe trenera Svetislava Pešića, u medjuvremenu je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Prema pisanju sportskog dnevnika, u moguću kombinaciju uključen je i Branko Jorović koji bi ukoliko Zvezda "pusti" Gurovića, verovatno obukao crveno-beli dres.

Ostaje veliko pitanje kakav će biti rasplet u ovoj priči, ali poslednju reč ima trener Crvene zvezde Dragan Šakota, koji teško da će se odreći najboljeg strelca tima Milana Gurovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: