Premijer liga: Remi "bordo-plavih"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Nedelja, 10.09.2006.

21:09

Default images

Fudbaleri Vest Hema i Aston Vile odigrali su 1:1 u pretposlednjem meču četvrtog kola Premijer lige.

Gosti iz Birmingema, koji sa novim menadžerom Martinom O’Nilom igraju fantastično, poveli su već posle tri minuta, kada je na jedan odbitak u petercu domaćina najbrže reagovao Liam Ridžvel.

„Čekićari“ su do izjednačenja došli u 52. minutu takođe posle prekida, kada je udarac glavom sa 12 metara uputio Pol Končeski, a loptu je na petercu zakačio Bobi Zamora i prevario Tomasa Serensena.

Obe ekipe imale su još po nekoliko sjajanih prilika, ali golova više nije bilo. Huan Pablo Anhel je dva puta pogađao prečku, dok je odbrana Vile u dva navrata izvlačila loptu sa gol-linije.

U poslednjih pola sata za ekipu iz istočnog Londona debitovao je Argentinac Karlos Teves, koji je poslednjeg dana prelaznog roka došao na Apton Park. Teves je u nekoliko navrata digao publiku na noge, ali se na debiju nije upisao u strelce.

U poslednjem meču četvrtog kola Reding u ponedeljak dočekuje Mančester Siti. Na čelu tabele je Mančester Junajted sa svih 12 bodova, slede Portsmut i Everton sa po devet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: