Iliev: Težak žreb, ali verujem u Partizan

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, oglasio se povodom žreba osmine finala Lige konferencija.

Izvor: B92

Petak, 25.02.2022.

14:10

Iliev: Težak žreb, ali verujem u Partizan
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan očekuje težak posao u dvomeču sa ekipom Fejenorda.

"Još se praktično nisu slegli utisci od sinoć protiv jakog tima Sparte. Bio je to spektakl, navijači su bili spektakularni, nosili našu ekipu i zbog njihove neverovatne energije je i ekipa onako dobro izgledala. Mnogo interesantno i prvenstvo i Evropa ove sezone, veliki uspesi oba naša kluba. Stvarno za ponos srpskog fudbala", rekao je Iliev za TV Arenasport.

Iliev očekuje dva uzbudljiva meča i bez obzira na težinu protivnika, veruje u prolaz u četvrtfinale.

"Fejenord je velikan evropskog fudbala, osvajač velikih takmičenja. U vrhu su holandskog fudbala i veliku bitku biju sa Ajaksom i PSV-om. Jednog od najtežih protivnika smo izvukli i na papiru su favorit. Ipak, ja verujem da naš tim može da se takmiči protiv svakoga. Kad je najteže, oni su najbolji. Uvek sam optimista. Naravno, ne hazarderski, jer znamo s kim igramo. Fejenord... Idemo jako, pa šta nam Bog da."

Holanđanin Kvinsi Menig odlično poznaje tamošnje prilike, moći će mnogo da pomogne crno-belima.

"Naravno da će i Kvinsi mnogo doprineti i svojim savetima i nekim analizama, ali to je pitanje više za struku i Stanojevićev tim. Ne sumnjam da će Stanojević pripremiti ekipu na najbolji mogući način", zaključio je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: