Tauns pobedio Janga – prvi put u istoriji centar najbolji trojkaš VIDEO

Karl Entoni Tauns, centar Minesota Timbervulvsa, pobedio je na takmičenju u brzom šutiranju trojki na ovogodišnjem Ol-Staru.

Izvor: SN

Nedelja, 20.02.2022.

08:15

Tauns pobedio Janga – prvi put u istoriji centar najbolji trojkaš VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Subotnji program NBA Ol-Stara nije oduševio i osim lošeg takmičenja u zakucavanjima, videli smo da centar pobeđuje u brzom šutiranju trojki.

Karl Entoni Tauns, centar Minesote, u finalnoj seriji je bolje šutirao od plejmejkera Atlante Trea Janga i beka šutera Los Anđeles Klipersa Luka Kenarda.

Ostali učesnici su bili Fred Vanvlit, Dezmond Bejn, Zek Lavin, Si Džej Mekalum i Peti Mils.

Prvi je na parket izašao Si Džej Mekalum, novi igrač Nju Orleans Pelikansa i ostvario 19 poena, Kenard potom dolazi i sa 28 poena potvrđuje da je favorit, Zek Lavin je potom sa samo 14 poena eliminisan.

Na scenu dolazi Peti Mils koji osvaja 21 poen, pa Karl Entoni Tauns sa 22 odlazi u finale, da bi Tre Jang uspeo da bude bolji od Milsa i umesto njega se našao u finalnoj rundi.

U finalnoj seriji je Tauns "zapalio" Klivlend i sa 29 poena zakoračio ka tituli najboljeg trojkaša, a to je potvrđeno posle slabije serije Trea Janga (26) i Luka Kenarda (takođe 26 trojki, odnosno poena).

Pogledajte i sami:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: