Ol-star u znaku 75 najboljih u istoriji NBA lige

Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) odaje počast najboljima svih vremena, timu NBA 75.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.02.2022.

07:00

Ol-star u znaku 75 najboljih u istoriji NBA lige
Foto: Ljubaznošæu NBA

Povodom 75. sezone lige na specijalnoj ceremoniji tokom poluvremena na 71. NBA Ol-star utakmici u nedelju, 20. februara u Klivlendu.

Osmostruki dobitnik Gremi nagrade i suvlasnik Klivlend Kavalirsa Ašer, petostruki Oskarovac i dvostruki dobitnik Emi nagrade Spajk Li, dobitnica Gremi i Emi nagrade Tifani Hadiš i nominovani za Emi nagradu, glumac Entoni Anderson, biće naratori i vodiće NBA poklonike na putovanje kroz prvih 75 godina lige.

Odajući priznanje igračima koji su blistali i naglašavajući teme koje su bile prelomnog značaja za NBA od njenog osnivanja: takmičenje, kulturu i inkluziju.

Devetostruki dobitnici Gremi nagrade, legendarni muzički sastav Earth, Wind & Fire, izvešće svoj hit "Shining Star" kao završnicu svečanosti.

Članovi tima NBA 75 iz skoro svake decenije postojanja lige biće prisutni u hali na ceremoniji povodom dijamanstkog NBA jubileja.

Utakmica će biti emitovana uživo u 215 zemalja i teritorija.

Pred početak, Bilbord priznanjem nagrađeni umetnik rodom iz Klivlenda, Mašin Gan Keli, i renomirani producent i nagrađivani DJ Di-Najs najaviće NBA Ol-stars 2022. godine.

Četvorostruka dobitnica Gremi nagrade Mejsi Grej, koja je iz Ohaja, pevaće himnu SAD, a dva puta nominovani za Juno nagradu umetnik iz Toronta sa platinastim tiražima, Rajland Džejms, otpevaće kanadsku himnu.

U subotu, 19. februara, muzički mogul, nosilac nagrade Gremi, DJ Kaled pridružiće se grupi prijatelja – muzičkih zvezda, u kojoj su devetostruku dobitnica Gremi nagrade i dva puta nominovana za Oskara Meri Džej Blajdž, trostruki dobitnik Gremi nagrade, reper i glumac Ludacris, petostruki dobitnik nagrade Gremi Lil Vejn, zatim reper Gunna, hip-hop trio Migos i reper Lil Bejbi, koji će predvoditi nezaboravan nastup pre AT&T takmičenje u zakucavanju tokom Ol-stara u subotu uveče.

NBA Ol-star 2022. u Klivlendu okupiće najtalentovanije i najstrastvenije igrače u sezoni proslave 75-ogodišnjice lige.

Ova 71. NBA Ol-star utakmica održaće se u nedelju, 20. februara u dvorani Kavalirsa i dopreće do fanova iz 215 zemalja i teritorija na 60 jezika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: