Vlahović objasnio šta spaja njega i Juventus

Srpski napadač Dušan Vlahović kaže da je Juventus oduvek bio njegov prvi izbor u biranju nove sredine.

Izvor: MT

Utorak, 01.02.2022.

12:00

Vlahović objasnio šta spaja njega i Juventus
Foto: EPA-EFE/ALESSANDODI MARCO

Dve strane su pre nekoliko dana započele saradnju, nakon transfera vrednog 82.000.000 evra.

Vlahović će u Torinu zarađivati 7.000.000 evra po sezoni

"Pre nego što počnemo, želeo bih da se zahvalim Fiorentini i svim ljudima tamo, mojim saigračima iz mladog i prvog tima, sa kojima sam se borio do poslednjeg dana. Želeo bih da se zahvalim bivšem direktoru Korvinu, predsedniku Roku Komisu, svim trenerima koji su me podržavali ovih godina. I naravno, trener Italijano koji mi je mnogo pomogao. Želim mu svu sreću, kao i treneru Ćezareu Prandeliju koji me je 'otključao'. Hvala i Firenci, koja me je sjajno prihvatila kao mladog momka. Hvala i navijačima Fiorentine koji su me podržavali i kad mi je išlo dobro i kad nije", rekao je Vlahović.

Vlahović je objasnio šta to spaja njega i Juve.

"Bilo je mnogo glasina o inostranim klubovima. Ali, za mene je ovo bio lak izbor (da potpiše za Juventus prim. aut). Ovaj klub ima pobednički mentalitet, baš kao i ja", rekao je Vlahović i dodao: "Presrećan sam što sam se pridružio slavnom klubu, to je ono što sam oduvek želeo. Ne mogu da dočekam (debi)."

Šansu će imati u nedelju, kada Juve dočekuje Veronu u 24. kolu Serije A.

Jednog novinara je zanimalo da li su tačne tvrdnje medija da će Vlahović posle uzimanja Ronaldovog nekadašnjeg broja na dresu, sada preći da živi u vilu u kojoj je legendarni Portugalac boravio.

"Još uvek gledam gde ću živeti. Neće to biti Kristijanov dom, jer želim da budem i ostanem skroman. Ne marim mnogo za te stvari, za velike kuće. Radujem se samo tome da igram i da napredujem svaki dan, da budem sve bolji svaki dan", istakao je Vlahović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: