Toni Kros: Posle tog poraza sam navalio na tekilu

Zvezda Real Madrida Toni Kros pričao je u podkastu "Einfach mal Luppen" zajedno sa svojim bratom Feliksom o različitim momentima u svojoj karijeri.

Izvor: SS

Četvrtak, 27.01.2022.

16:30

Toni Kros: Posle tog poraza sam navalio na tekilu
EPA/FEDERICO GAMBARINI

Trenutak najvećeg slavlja, kako je istakao, bilo je osvajanje Mundijala u Brazilu 2014. godine.

"Pobedili smo i bilo je lepo zagrliti svoju suprugu nakon šest nedelja razdvojenosti, odmah nakon poslednjeg zvižduka. Takođe smo razgovarali s Angelom Merkel u svlačionici. Bilo je lepo. Razgovarali smo malo o Meklenburg-Zapadnoj Pomeraniji (regiji u kojoj je Kros rođen)", rekao je Toni.

Potom se prisetio i momenta najbolnijeg poraza, a to je finale Lige šampiona 2012. godine kada je sa Bajernom u Minhenu na "Alijanc areni" izgubio posle penala od Čelsija.

''Nakon tog finala sam puno pio od frustracije i tuge. Sećam se da smo bili toliko utučeni da nam je trebala hitna pomoć. Tekila je bila jedino piće koje sam mogao da pijem i to je bio jedini način da ublažim bol. Na tekilu sam navalio i nakon što smo postali prvaci sveta 2014. godine", rekao je Kros.

"Te sam večeri želio da pijem sa svima, ali nisam uspeo. Jedino mi se ona od alkoholnih pića sviđala. Sledeći dan sam se osećao užasno. Nisam bio dobro i tada sam rekao da više nikad neću okusiti alkohol jer on ne donosi ništa dobro. Gadio mi se sam pogled na tekilu. Odustao sam od nje i ne nedostaje mi'', zaključio je Kros.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: