Harden napušta Bruklin – zašto?

Džejms Harden, košarkaš Bruklin Netsa, na leto će potražiti novu sredinu javljaju američki mediji.

Izvor: SN

Utorak, 25.01.2022.

17:10

Harden napušta Bruklin – zašto?
Foto: Profimedia

Kako smo bliži 10. februaru, dana kada se završava mogućnost timova da trejduju, tako se sve više priča o Džejmsu Hardenu i njegovom statusu u Bruklin Netsima.

Ono što je ovih dana bilo popularno, jeste selidba Džejmsa Hardena u Filadelfiju gde bi u kontra smeru došao Ben Simons, ali sve u rangu glasina.

Džejms Harden nikada nije bio slobodan agent, a u NBA ligi je već 13 godina i bivši MVP ima jasne namere, prenosi "Bleacher report", a one nisu vezane za Netse.

"Harden se neće ustručavati, on će reći šta misli", rekao je neimenovani izvor za B/R.

U testku stoji da je Harden nezadovoljan čitavom situacijom oko Kajrija Irvinga, takođe ga je "pogurala" ka izlaznim vratima i povreda Kevina Durenta, ali je takođe razočaran ponašanjem Stiva Neša.

Stiv Neš mu nije dao dovoljno minuta i prilika da rešava utakmice, ali ni to nije sve, jer se u tekstu navodi da je Harden istakao da je vrlo nezadovoljan životom u Njujorku.

Klimatske promene su nešto na šta se on teško privikne, a i porezi u Teksasu su dosta niži. Sve u svemu, on zahtev za trejd nije predao i možemo da očekujemo da će sezonu završiti u Netsima.

Ipak, ono što takođe možemo da očekujemo, ukoliko dođe do trejda, Hardenu je vrlo interesantna Filadelfija i pomisao da će u Seventisiksersima igrati sa Džoelom Embidom.

Takođe, obnoviće saradnju sa Derilom Morijem, čovekom koji je bio generalni menadžer Hjuston Roketsa, onih koje je Harden predvodio do finala Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: