"Luka Jović je drvo Real Madrida"

Kolumnista španskog "Diario Sporta" Alehandro Alkasar napisao je kritički tekst na partije Luke Jovića u dresu Real Madrida.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

12:10

EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Srpski napadač u dresu ovog velikana ima učinak od samo jednog gola na 15 utakmica u sezoni.

"U Ančelotijevom timu postoji nekoliko igrača od kojih se očekuje više, ali od onih koji najviše frustriraju, prvi je srpski napadač. On je u trećoj sezoni u klubu i postaje 'kopačka od drveta', jer nikako ne može da postigne gol", piše u tekstu.

Joviću je zamereno na pasivnosti u duelima sa Elčeom, prvo u Kupu kralja, a onda i u LaLigi.

"Kup kralja je takmičenje u kojem treneri mogu da naprave promene i vide koji igrači mogu da pokažu nešto dobro, ali to nije slučaj sa Jovićem. U oba meča protiv Elčea, Srbin je igrao, a Real se mučio jer Benzema i Vinisijus nisu bili na svom nivou. Na dva meča, Real je imao 53 šuta na gol Elčea, postigli su četiri pogotka, a 17 od 21 igrača su šutirali na gol - samo Jović, vezista Valverde i dvojica golmana", dodaje se u kolumni.

Inače, britanski mediji ovih dana pišu da bi Jović mogao na pozajmicu u Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: