Lejkersi spremili paket za Grenta

Košarkaš Detroita Džerami Grent interesantan je čelnicima Los Anđeles Lejkersa.

Izvor:

Subota, 22.01.2022.

09:35

Lejkersi spremili paket za Grenta
Foto: Profimedia

Kako prenosi pouzdani Mark Stajn, oni su čak spremili i ponudu koju bi poslali Pistonsima.

"Jezeraši" bi u zamenu za Grenta put Mičigena poslali Tejlena Hortona-Takera, Kendrika Nana i pik prve runde na draftu 2027. godine.

Grent je tražena roba u NBA poslednjih nedelja što i ne čudi s obzirom na partije koje pruža od dolaska u Detroit, pa i ove sezone.

Krilni centar je na prosecima od 20,1 poena i 4,8 skokova za 33 minuta po meču.

Kada su u pitanju oni koji bi otišli u suprotnom pravcu, Kendrik Nan zbog povrede kolena još uvek nije debitovao, dok se Horton-Taker redovno nalazi u trejd pričama.

Nedavno je američki novinar "Athletica" Džon Holindžer analizirao situaciju Tejlena Hortona-Takera i napomenuo da postoji šansa da ga trejduju za Bogdana Bogdanovića u Atlantu i da bi to bio odličan potez u kom bi svi profitirali.
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: