Radonjić objasnio šta je Zvezdu koštalo poraza

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da su manjak energije i fokusa koštali taj tim poraza u Lionu.

Izvor: MT

Subota, 22.01.2022.

01:45

Radonjić objasnio šta je Zvezdu koštalo poraza
foto: Srdjan StevanovicStarsport

Crveno-beli poraženi su od Asvela na gostovanju rezultatom 69:67, u okviru 22. Kola Evrolige.

Zvezda je ispustila 14 poena razlike, a u poslednjem napadu na meču, Ognjen Dobrić je promašio šut za pobedu.

"Čestitke rivalu na pobedi. Bili smo mekani, bez energije, tranzicija u odbranu je bila loša. Drugo poluvreme smo odigrali sa manje energije, fokus nije bio dobar i to nas je koštalo. Na kraju smo imali šansu da pobedimo, ali smo promašili poslednji šut", rekao je Radonjić.

Trener Asvela Ti Džej Parker mogao je da bude zadovoljniji.

"Momci su se borili. Skockali smo odbranu i tako došli do lakih poena u napadu. Mnogo smo bolji bili u drugom poluvremenu. Ipak, morali smo drugačije da otvorimo meč. Nije lako, nosimo se sa brojnim problemima. Ponekad stalno moraš da se prilagođavaš. Danas samo imali Kahudija na trojci, a to nije igrao cele sezone. Morali smo da se prilagodimo ne bi li pobedili. Teško prvo poluvreme, mučili smo se u napadu, ne ide da se ima 14 grešaka u jednom poluvremenu. Sjajna borba u drugom poluvremenu. Đavolska bitka. Sjajna energija. Baš sam ponosan na drugo poluvreme", rekao je Parker.

Zvezda naredni duel igra 27. januara protiv Olimpijakosa u Atini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: