Tadić podržao futsalere VIDEO

Kapiten Ajaksa i Srbije Dušan Tadić prati nastupe naše futsal reprezentacije na Prvenstvu Evrope u Holandiji.

Izvor: SS

Petak, 21.01.2022.

20:00

Tadić podržao futsalere VIDEO
Foto: FSS

Tim povodom oglasio se glasnom podrškom ispred saigrača iz "A" reprezentacije.

"Volim futsal, znam da smo imali mnogo uspeha na ranijim takmičenjima, a gledao sam naše momke i nedavno u prvom meču sa Portugalom", ističe Dušan Tadić.

"Dobro smo ušli u meč, međutim čuo sam da smo dosta hendikepirani zbog povreda i bolesti pojedinih igrača. Pred momcima su još dva meča, protiv Ukrajine i Holandije, lepa prilika da pobede i izbore plasman u nokaut fazu".

Nema sumnje da će podrška kapitena mnogo značiti Majesovim izabranicima pred nastavak takmičenja…

"U ime fudbalske reprezentacije Srbije našim futsalerima želim puno sreće i uspeha. Borite se za grb kao i do sada, puno uspeha";
rekao je Dušan Tadić uz pozdrave direktoru Bojanu Pavićeviću i svim članovima futsal ekspedicije Srbije.

Srpski futsaleri večeras su odradili još jedan trening, a pune ruke posla ima medicinski tim koji ulaže velike napore kako bi uspeo da selektoru Dejanu Majesu stavi na raspolaganje Jovana Lazarevića, Kristijana Vasića, Ninoslava Aleksića, Nikolu Matijevića.

Slobodan Rajčević nalazi se još u izolaciji zbog koronavirusa, njegov povratak se očekuje za poslednji duel u grupi, meč sa Holandijom 28. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: