Otkriveno zašto Vlahović odugovlači: Gigant spremio moćan paket

Golgeter Fiorentine Dušan Vlahović najtraženiji je fudbaler Evrope u ovom trenutku.

Izvor: MS

Petak, 21.01.2022.

14:17

Otkriveno zašto Vlahović odugovlači: Gigant spremio moćan paket
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

I dalje traje saga oko transfera u veći klub, na čemu insistira čak klub iz Firence, za razliku od Vlahovića koji bi da ostane do leta i onda promeni sredinu, verovatno u Juventus.

U ovom trenutku samo je Arsenal poslao ponudu i to dosta primamljivu – 60 miliona evra i da Lukas Toreira ostane trajno Fiorentini, ali Vlahović odugovlači.

"Neki klubovi su pitali za Vlahovića, ali dogovora nema. Tu smo da čujemo, ali ne postoji komunacija sa Vlahovićem i njegovim agentima povodom toga", rekao je sportski direktor "ljubičastih" Džo Barone, jasno stavljajući do znanja da je Fiorentina raspoložena za transfer već u januaru.

Vlahović čeka, a sada je otkriven i razlog.

Juventus radi da u Firencu pošalje zanimljiv paket – 35 miliona evra i odlično krilo Dejana Kuluševskog, tvrde Gazeta delo sport i Tutosport.

Vlahović je ove sezone postigao 17 golova i svesni su u Firenci da je ova zima najbolji trenutak da zarade, pa tako traže 70 miliona evra.

Arsenalova ponuda je oko 75 miliona, dok se i Juventusova kreće u tom rasponu.

Torinska "Stara dama" je platila Kuluševskog pre dve i po godine 35 miliona evra Atalanti, a cena mu je sada verovatno i veća.

To je tajni adut Juventusa, kluba na kojem instira Vlahovićeva strana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: