Vaterpolisti Radničkog spremni za Budvu: Cilj je Fajnal-for

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca spremno dočekuju drugi ovosezonski turnir u Budvi sa željom da se pobedama približe cilju - plasmanu na Fajnal-for.

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

16:08

Vaterpolisti Radničkog spremni za Budvu: Cilj je Fajnal-for
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Kragujevčani će startovati u četvrtak (18.50 časova) duelom sa domaćom Budvom, a potom ih očekuju okršaji sa Novim Beogradom (petak, 20.40), Jadranom iz Herceg Novog (subota, 18.50) i timom Mladosti iz Zagreba (nedelja, 10.00).

Na prvom turniru u Splitu Kragujevčani su ostvarili tri pobede i dva remija, a mečevi u Budvi će im umnogome odrediti sudbinu oko plasmana na Fajnal-for, gde žele da odbrane titulu.

"Poslednjih par dana nismo bili kompletni, što zbog zdravstvenih problema, što obaveza reprezentativaca, ali ćemo pokušati da to prevaziđemo i odigramo što bolje. Prva utakmica sa Budvom je najlakša na papiru i iskoristićemo je da dobro otvorimo turnir, ali moramo u nju uć ozbiljno i bez opuštanja",
izjavio je Miloš Miličić, jedan od najiskusnijih igrača Radničkog za klupski sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: