Jokić: Kada god pričam sa sudijama, isključe me VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, govorio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Jutom-

Izvor: SN

Ponedeljak, 17.01.2022.

13:35

Jokić: Kada god pričam sa sudijama, isključe me VIDEO
Foto: Profimedia

Košarkaši Jute su rezultatom 125:102 pobedili Denver Nagetse u noći iza nas.

Nikola Jokić je meč završio sa 25 poena, 14 skokova i 15 asistencija.

"Mislim da sam igrao dobro, ali da je i ceo tim igrao dobro osim poslednje četvrtine koja je bila veoma, veoma loša za nas. Svi smo igrali vrlo loše", rekao je Jokić.

O sudijama je malo pričao.

"Uopšte ne pričam sa njima, trudim se da ne pričams a njima jer kada god probam da pričam sa njima dobijem tehničku i izbace me, tako da im se uopšte i ne obraćam više. Nisam osoba koja traži da mu se sude faulovi, samo im govorim kako se osećam, a oni... Oni to ne vide tako, možda ne vide ni faul, tako da... U ovoj ligi igraju najbolji igrači sveta i trude se da igraju najbolje što mogu, pa mislim da i ostali moraju da budu na vrhunskom nivou"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: