"Kada sam video Lebrona, sve mi je bilo jasno – Kobi to nikada ne bi uradio"

Bivši centar Los Anđeles Lejkersa Kvami Braun prokomentarisao je trenutno stanje u ekipi.

Izvor: SN

Ponedeljak, 17.01.2022.

10:00

EPA-EFE/RHONA WISE

Los Anđeles Lejkersi su sezonu počeli kao jedan od glavnih favorita za osvajanje šampionske titule, a sada su na 8. mestu sa 21 pobedom i 22 poraza.

Polovina sezone je iza nas, a Kvami Braun se osvrnuo na momenat kada je Lebron Džejms sedeo na klupi i čitao svoju statistiku, ali i svojih saigrača dok je utakmica još uvek trajala.

"Kada sam video Lebrona da gleda statistiku, sve mi je bilo jasno. Zato Lejkersi gube. To mi je reklo sve što je trebalo da znam. Kobi to nikada ne bi uradio. Otkako sam igaro u dečijim ligama, pa i kasnije u srednjoj školi, to nikada nisam video ni čuo da sediš na klupi i gledaš koliko imaš poena, skokova ili čega već. To nigde nema. Šta te statistika uči? Ništa. Ničemu te ne uči, samo se setim da posle poraza nikome nisam dozvoljavao da drži taj papir u rukama. Izgubili smo! Šta će nam je***a statistika?! Lebron je i dalje velikan, sjajno igra košarku, nemojte pogrešno da me shvatite. On će otići u penziju kao jedan od najvećih svih vremena, ali ova poruka koju je poslao je užasna. Niko ne treba da se divi tome", rekao je Kvami Braun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: