Australijski političar o Đokoviću: Kako je uopšte došlo do toga?

Opozicioni lider Entoni Albaniz govorio je o situaciji Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Sreda, 12.01.2022.

23:23

Australijski političar o Đokoviću: Kako je uopšte došlo do toga?
Foto: Profimedia

Nekadašnji ministar saobraćaja, a sada lider opozicije, pita se kako je uopšte Đoković dobio vizu.

Albaniz je govorio u jutarnjem programu, gde je od početka dana, pošto je sada jutro u Australiji, glavna tema Novak Đoković.

"Kako je uopšte došlo do toga da dobije vizu? Ovo je veoma loše za australijsku reputaciju, a još gore je što dok ovo pričamo mi još ne znamo šta će biti jer nije donesena odluka. Odluka je morala da se donese pre nego što su mu dali vizu – ili može da dođe ovde ili ne može. Australija ne dopušta nevakcinisanim ljudima da uđu u zemlju, ne znam kako smo uopšte došli do ovoga", kaže i nastavlja:

"Australijanci sa rodbinom van države znaju koliko ih je teško dovesti ovde. Zašto sve to nije važilo i za njega", pita se Albaniz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: