Drugi čovek Australije: Teniser ili engleska kraljica – pravila su ista

Zamenik premijera Australije Barnabi Džojs rekao je da neće uticati na odluku da li će Novak Đoković biti deportovan, ali da ima svoj stav povodom toga.

Izvor: B92

Sreda, 12.01.2022.

22:55

Drugi čovek Australije: Teniser ili engleska kraljica – pravila su ista
Scott Barbour/Tennis Australia via AP

Uskoro se očekuje odluka ministra Australije za Imigraciona pitanja Aleksa Houka, da li će deportovati Novaka Đoković i pored pobede na sudu.

Sada je Barnabi Džojs izneo je svoje mišljenje, koji je rekao da se neće mešati.

"Mi smo svi mislili da će Novak Đoković morati da ode, pošto nije dvostruko vakcinisan. Velika većina australijskih građana nije bila saglasna sa činjenicom da neka druga osoba, bilo da je to najbolji teniski igrač, kraljica Engleske ili Kralj Španije, mogu da dođu ovde i da zaobiđu pravila i ne idu po onima koja poštuju svi ostali", rekao je Džojs za "Today" i dodao:

"To je Đokovićev problem – svi su poštovali pravila, on nije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: