Novakov IV dan u Melburnu: Podrška – i detalji o žalbi, komšijama i krivcu

Novak Đoković je već četiri dana u hotelu u Melburnu, gde čeka konačnu odluku o tome da li ostaje ili odlazi iz Australije.

Izvor: B92

Subota, 08.01.2022.

08:00

Novakov IV dan u Melburnu: Podrška – i detalji o žalbi, komšijama i krivcu
Starsport

Ovaj dan, baš kao i prethodni, bio je veoma sadržajan, stizale su poruke podrške, bilo je i kritika, a saznali smo i detalje o raznim pojedinostima.

Pre svega, objavljena je vest da je Novak medicinsko izuzeće dobio zbog pozitivnog testa na koronavirus 16. decembra, a crno na belo su prikazani i Novakovi dokumenti za ulazak u Australiju.

Zatim, zakazan je i termin saslušanja, odnosno izricanja presude, dok je za to vreme narod okupljen ispred hotela, u kojem je smešten Novak, iskazivao podršku srpskom asu.

Ona je stigla i od Bogdana Bogdanovića, zatim jednog Hrvata, kao i od građana u Beogradu, pred kojima se obratio njegov otac Srđan.

Svoje mišljenje o ovoj temi dali su Nik Kirjos, Mats Vilander, Pjer-Ig Erber, Pet Keš, kao i Vasek Pospišil. Svi, osim Nadala.

Takođe, "Ekip" je posumnjao u Novakove dokaze, britanski mediji su otišli korak dalje i bavili se Vimbldonom, a saznali smo i detalje o čoveku koji je Đokoviću zabranio ulazak u zemlju, kao i o njegovim komšijama.

Sve ovo pratili smo u LIVE BLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

498 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: