Bogdanović sa Lebronom u Lejkersima?

Američki mediji pišu da bi dolazak Bogdana Bogdanovića u Los Anđeles Lejkerse bio "pun pogodak" za sve tri strane.

Izvor: SN

Petak, 31.12.2021.

16:30

Bogdanović sa Lebronom u Lejkersima?
Foto: Profimedia

Bogdan Bogdanović je posle čuvene sage odabrao Atlanta Hokse ispred Milvoki Baksa i sa njima igrao finale Istoka u godini iza nas.

Ovu sezonu je Bogdanović više pratio sa tribina, ne jer igra loše nego zbog učestalih povreda, a u međuvremenu je zaradio i koronavirus.

Američki novinar "Athletica" Džon Holindžer analizirao je situaciju Tejlena Hortona-Takera i napomenuo da postoji šansa da ga trejduju za Bogdana Bogdanovića u Atlantu i da bi to bio odličan potez u kom bi svi profitirali.

"Lejkersi ne mogu da ponude za trejd nekog pika prve runde sve do 2027. godine, a čak i da to nije slučaj, morali bi da za eventualno pojačanje nađu igrača koji bi, po plati, bio odgovarajući. Horton-Taker prima 9,5 miliona dolara godiše i to je, za pomenuti klub, 'srednja klasa', ali ako bi se tome dodao i pik prve runde iz 2027, kao i Kendrik Nan čija je plata pet miliona, onda bi Lejkersi mogli da dođu do nekoliko interesantnih scenarija kako bi doveli eventualno novog startera, koji bi bio plaćen od 15 do 20 miliona dolara na godišnjem nivou"

Sve ovo je samo priča na portalu Athletic, a u tekstu se dosta govori o potencijalnom odlasku Bena Simonsa iz Filadelfije tako da treba informaciju uzeti sa rezervom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: