Obradović: Presudila je odbrana

Željko Obradović, trener Partizana, govorio je na konferenciji za medije nakon pobede nad Metropolitanom.

Izvor: SN

Sreda, 08.12.2021.

23:30

Obradović: Presudila je odbrana
Foto: Dragana Stjepanovic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana su do pete pobede u Evrokupu došli u Parizu nad Metropolitanom rezultatom 89:82.

U prvom poluvremenu je Partizan primio čak 53 poena, a u drugom 36...

"Presudila je odbrana, upravo ono o čemu smo pričali na poluvremenu. Dvadeset i devet nije isto što i 53", istakao je Obradović razliku u primljenim poenima tokom prvog i drugog poluvremena.

"Mi smo promenili odbranu, to nam je i omogućilo da pobedimo. Ipak, morao bih još nešto da dodam, a takođe je važno za ovaj trijumf. Hvala našim navijačima koji su došli u ovolikom broju i sjajno nas bodrili. Mnogo su nam značili, zaista. Ali, moram da čestitam i Metropolitanu na zaista odličnoj utakmici", poručio je Željko Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: