Humanitarni "večiti" derbi

U petak, 10. decembra od 19:30 u hali “Pinki” u Zemunu biti odigran “večiti” fudbalski derbi između veterana Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 08.12.2021.

17:15

Humanitarni

Susret crveno i crno-belih ima za cilj da se pomogne bivšem golmanu Partizana Radovanu Radakoviću koji se bori sa opakom bolešću i trenutno je na lečenju u Turskoj.

Meč će se igrati dva puta po 20 minuta.

Ulaz u halu “Pinki” biće besplatan a svako od posetilaca u skladu sa svojim mogućnostima moći će novčano da pomogne lečenje bivšeg čuvara mreže Partizana.
Kutije za novčanu pomoć biće jasno istaknute u hali.

Akteri utakmice takođe žele da pošalju poruku svima da je rivalstvo dva najveća kluba prisutno samo na terenu, odnosno da van terena među njima vlada prijateljstvo i sloga.

Po završetku meča igrači oba kluba će priložiti dresove iz svoje kolekcije, u kojima su igrali i koje su sakupili tokom karijere a koji će biti predmet aukcije. Sav prihod ostvaren od prodaje biće prosleđen za lečenje Radakovića. Crvena zvezda;

Pantelić
Mladenović
Milijas
Koroman
Boško Janković
Bogavac
M. Marković
B. Živković
Milivoje Vitakić
B. Mirković
Dišljenković
Nenad Kovačević
Savo Pavićević
Rašković
Šarac
Mirko Bunjevčević
Krivokapić
Milan Kalenić (glumac, golman) Partizan:

Kralj
Nađ
Sava Milošević
Đ. Tomić
S. Babović
Trobok
Čakar
Ćirković
Petrić
Saša Ilić
Drulović
Stojanovski
D. Lazović
B. Savić
Mirković
Duljaj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: