Ančeloti i Modrić nahvalili Luku Jovića

Srpski napadač jednom utakmicom ponovo se vratio u centar pažnje španske javnosti, ovog puta u pozitivnom kontekstu.

Izvor: SS

Ponedeljak, 06.12.2021.

09:00

Ančeloti i Modrić nahvalili Luku Jovića
Foto: Profimedia

Jović je na gostovanju Real Sosijedadu doneo Real Madridu pobedu asistencijom i golom u razmaku od 10 minuta, a sve ušavši u igru nakon što se povredio Karim Benzema.

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti posebno je istakao srpskog reprezentativca nakon pobede u San Sebastijanu.

"Sjajnih prvih 30 minuta, pa gubitak kontrole. A onda odlično drugo poluvreme. Šta reći o Vinisijusu, postiže golove, igra kvalitetno, posvećen je... A Jović mora biti istaknut u prvi plan. Odradio je dobar posao, asistirao, a zatim bio spreman za gol koji je postigao", rekao je Ančeloti.

Pohvale na račun Jovića izneo je i njegov imenjak, Luka Modrić.

"Luka je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu. Postići i namestiti gol posle dugog perioda neigranja. Pokazao je da neko na koga može da se računa", istakao je Modrić.

Benzema će zbog povrede verovatno propustiti i meč Lige šampiona protiv Intera u utorak, a šansu bi od starta mogao da dobije upravo Luka Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: