Murinjo ljut – odbio da priča sa novinarima

Trener Rome Žoze Murinjo neće održati konferenciju za medije pred meč sa Interom.

Izvor:

Četvrtak, 02.12.2021.

18:40

Murinjo ljut – odbio da priča sa novinarima
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Roma i Inter se sastaju u subotu od 18:00, ali šta Murinjo ima da kaže pred meč u Milanu – nećemo čuti.

Murinjo će biti bez Karsdorpa i Ejbrahama protiv Intera, pošto su dobili kartone protiv Bolonje i zbog parnih kartona neće igrati.

Zbog dodeljenih kartona je Murinjo bio ljut na sudije i napravio je dve izmene kako bi sačuvao dvojicu igrača od parnih kartona.

Roma je izuzetno oslabljena zbog velikog broja povreda i koronavirusa i Murinjo je bio besan jer će biti bez još igrača zbog žutih kartona.

Sada je Murinjo "ljut na ceo svet", kako prenose Italijani, i ne želi da drži konferenciju za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: