Nov biser Humske 1: Ja sam vojnik Partizana VIDEO

Mladi fudbaler Partizana Marko Milovanović presrećan je što je bio strelac pobedonosnog gola protiv Dubočice u osmini finala Kupa Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.12.2021.

10:56

Nov biser Humske 1: Ja sam vojnik Partizana VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli su u Nišu savladali Dubočicu iz Leskovca 1:0 (1:0), a mladi Milovanović je pobedonosni gol postigao u 40. minutu i odveo tim u četvrfinale nacionalnog Kupa.

"Još uvek sam pod euforijom i mislim da će me to držati naredna 24 sata. Presrećan sam. Daje mi veliki motiv za rad i dalji napredak", rekao je Milovanović za klupski sajt.

Pored treninga sa prvim timom Partizana, Milovanović je na raspolaganju Nenadu Brnoviću, treneru omladinaca za sve utakmice te selekcije.

"Ja sam vojnik Partizana i gde god šef proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje zašto. Sve za Partizan
“, rekao je mladi napadač. Važan gol posvećuje navijačima jer, kako kaže, oseća njihovu podršku sa tribina.

"To se jednostavno, oseti i to mi daje vetar u leđa. Preda mnom je dug put, ali baš stoga želim da vredno radim i ostavim trag u Partizanu", rekao je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: