"Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati u Australiji"

Legendarni teniski stručnjak Radmilo Armenulić kaže da bi Novak Đoković trebalo da ode u Melburn i osvoji 21. Grend slem trofej.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

19:00

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je poručio da bi najbolji teniser sveta trebalo da se izjasni oko čitave situacije.

"Smatram da Novak ne treba da pravi dramu oko toga, već otvoreno da kaže da li je vakcinisan ili ne. Ovako može samo sebi da naškodi. Prosto je, ako se ne vakciniše, neće moći da igra, a to je samo njemu minus", rekao je Armenulić za "Mondo".

Nastup na Australijan openu biće dozvoljen samo vakcinisanim igračima.

"Treba da ide, za njega je veoma važno da osvoji taj grend slem. Tako bi stigao do 21. trofeja na najvećim turnirima. Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati tamo."

Armenulić je bio upitan da li je to njegov stav ili ima pouzdanu informaciju.

"Moj izvor je to što je ušao u Austriju. Znate da je tamo 'lokdaun' i sve, tako da ne bi mogao da uđe da nije vakcinisan", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: