Stanojević: Nisam žrtvovao utakmicu sa Florom

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije pred susret u domaćem šampionatu sa Voždovcem.

Izvor: B92

Subota, 27.11.2021.

14:19

Stanojević: Nisam žrtvovao utakmicu sa Florom
Foto: StarSport

On je upitao da li je "žrtvovao" utakmicu sa Florom zbog prvenstvenog meča.

"Evropa nam donosi novac. Nikad nijednu utakmicu ne kalkulišem za sledeću. Posle Voždovca ću razmišljati o Dubočici. Svaka utakmica je priča za sebe. Meni je trening najvažniji, kamoli utakmica. Ne razmišljamo o sledećoj utakmici, osim u tehničkoj utakmici", bio je jasan Stanojević.

Podsetio je na prošli susret sa Voždovcem.

"Nastavljamo takmičenje u prvenstvu. Znamo cilj. Igramo pod specifičnim uslovima gde je Voždovac dobro adaptiran, a mi moramo da se naviknemo na njihov stil igre i naš uobičajen pristup. Sećamo se poslednje utakmice na "Krovu" koja je bila jako teška", nastavlja.

Osvrnuo se i na povredu Lazara Markovića.

"Najviše nas je poremetio Lazar Marković, to nas je pomerilo, a sve ostalo je isto. Imamo svoj put, znamo gde smo i šta smo, ali je situacija sa Markovićem uticala na sve nas. Nisam se čuo sa doktorima, čekam da se on umiri, ima raznih prognoza, znaću kada bude nešto konkretno", zaključio je.

Utakmica Partizana i Voždovca na programu je u nedelju od 16:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: