Anortozis "zakuvao" Partizanovu grupu – rutinska pobeda Rome

Fudbaleri Anortozisa pobedili su Gent sa 1:0 na svom stadionu u 5. kolu Lige konferencija.

Izvor: SN

Četvrtak, 25.11.2021.

22:53

Anortozis
Foto: Profimedia

Partizan je sebi zagorčao život porazom u Estoniji od Flore minimalnim rezultatom, a ni Gent se nije bolje proveo u utakmici sa Anortozisom.

Kiparski predstavnik je slavio pogotkom Lazarosa Hristodopulosa u 27. minutu utakmice.

Šta to znači?

Znači da nas čeka velika drama u Beogradu, jer Anortozis u slučaju pobede nad Partizanom odlazi dalje, a crno-beli tim ispada iz grupe...
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Roma je u Rimu pregazila ekipu ukrajinske Zorje rezultatom 4:0 i tako ostala u trci za prvo mesto grupe, pošto u poslednjem kolu gostuju CSKA u Sofiji, a Bodo gostuje Zorji.

Sve je počelo golom Karlesa Peresa u 15. minutu utakmice, dok je na 2:0 postavio Zaniolo u 33. minutu, a Veretut promašio i penal u završnici prvog poluvremena.

Do kraja susreta je Roma samo povećala prednost golovima Tamija Abrahama u 46. i 75. minutu utakmice.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
g

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: