Bećirović u Panatinaikosu

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Nedelja, 30.07.2006.

12:57

Default images

Jaka Lakovič napustio je Panatinaikos posle četiri sezone, ali slovenački ukus ostaje među šampionima Grčke pošto su potpisali beka Sanija Bećirovića (195, 25), dok još uvek traže zamenu za Vasilisa Spanulisa koji će od naredne sezone igrati za Hjuston Rokitse.

Bećirović je sa Atinjanima sklopio jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još godinu dana. Prošle sezone Slovenac je bio član Klimamija gde je u proseku beležio 11 poena i 2.4 asistencije, a u svojoj karijeri nosio dresove i Pivovarne, Olimpije, Virtusa, Krke i Varezea.

Bećirović je bio 46. pik na draftu 2003. godine kada su ga uzeli Denver Nagitsi. U svojoj karijeri osvojio je jednu titulu prvaka Slovenije i dva Kupa sa Olimpijom, dok u Italiji ima jedan Kup sa Virtusom.

On je bio najbolji igrač Evropskog prvenstva za juniore 1998. godine, a dve godine kasnije osvojio je zlatnu evropsku medalju u konkurenciji do 20 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: