"Ako Srbija zaista odluči to sa Đokovićem..."

Kapiten Dejvis kup reprezentacije Nemačke, Mihael Kolman, govorio je o grupi F, u kojoj su smešteni još domaćin Austrija, odnosno Srbija.

Izvor: MT

Četvrtak, 25.11.2021.

14:45

Foto: Profimedia

Grupu u Insbruku otvoriće Srbija i Austrija u petak (16.00), zatim sledi duel "orlova" i "pancera" (subota, 16.00), dok je susret komšija zakazan za nedelju u 16.00.

U četvrtfinale će se plasirati pobednik grupe, dok će se drugoplasirani tim nadati da će u poretku takvih selekcija završiti na jednom od dva mesta (2/6) koja vode u nokaut fazu.

"Videćemo kakve će biti naše šanse posle mečeva sa Srbijom. Meč protiv Austrije će biti poseban jer ima toliko istorije. Želimo da prođemo u drugu fazu i otputujemo u Madrid. Naravno, voleli bismo da osvojimo grupu i četvrtfinale igramo ovde u Insbruku", rekao je Kolman.

Selektor Nemačke upitan je i da li očekuje da Srbija u grupnoj fazi odmori Novaka Đokovića.

"Ne mogu da zamislim da odmara do četvrtfinala. Ako Srbija zaista to odluči, prvo bi morali nas da prođu. Ali, ne mogu da zamislim da igraju sa drugom postavom", dodao je on.

Nemačka je u istoriji tri puta osvajala Dejvis kup, poslednji 1993. godine.

Aleksander Zvereva nema u ekipi, koju čine Jan-Lenard Štruf, Dominik Kepfer, Peter Gojovčik, Kevin Kravic i Tim Puec.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: