Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lacio 1,90, Rendžers 1,85, Olimpijakos 1,80, PSV 1,25

Nigde nećete naći veće

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

11:45

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lacio 1,90, Rendžers 1,85, Olimpijakos 1,80, PSV 1,25
Foto: Profimedia

Bogat četvrtak za kladioce. Na meniju su peta kola u Ligi Evrope i Ligi konferencije.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili četiri promo kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

LOKOMOTIVA MOSKVA – LACIO (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1,90

Rimljani posrću kako u Seriji A, tako i u Ligi Evrope. Lacio je drugi u Grupi E, ali preti Marselj koji ima samo bod manje. Ni Lokomotiva nije bez šansi. Lacijali imaju imperativ pobede u Moskvi. Na Olimpiku je bilo 2:0 za četu Mauricija Sarija. To je ujedno i jedini trijumf Sergeja Milinkovića Savića i kompanije u grupnoj fazi drugorangiranog takmičenja u Evropi. Osvajač Kupa Rusije juri prvi trijumf u takmičenju i poslednju slamku spasa da može da prezimi u Evropi. Lacio na prethodna dva gostovanja, u Marselju i Istanbulu protiv Galatasaraja, osvojio je samo bod.

RENDŽERS – SPARTA PRAG (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,85

U Grupi A Lige Evrope, Lion je dominantan sa sve četiri pobede, dok će ostala tri tima - Sparta Prag, Rendžers i Brendbi da se bore za drugo mesto i ostanak u ovom takmičenju. Škotskog šampiona poremetio je odlazak ovog meseca menadžera Stivena Džerarda u Aston Vilu. Češki vicešampion je direktan rival ekipi iz Glazgova za drugu poziciju. Oba tima imaju po četiri boda. U prvom meču u Pragu, Sparta je dobila giganta sa Ajbroksa sa 1:0 golom Slovaka Davida Hancka.

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,80

Grčki i turski velikani su protekle nedelje pobedili u gradskim derbijima Galatasaraj i AEK, pa u dobrom raspoloženju dočekuje meč u Pireju na stadionu Karaiskakis. Crveno-beli imaju bod više od plavo-žutih s Bosfora. Pobedom bi Olimpijakos rešio pitanje drugog mesta, a ostao bi u konkurenciji za čelo Grupe D Lige Evrope, ali samo ako Ajntraht ne bi pobedio Antverpen u Frankfurtu. Posle dva poraza od nemačkog bundesligaša, realnija je borba za "kotu 2“. U prvom meču ovih rivala na Ulker areni, grčki šampion je pobedio sa čak 3:0. Dva gola je delo Jorgosa Masurasa, dok se u listu strelaca upisao i nekadašnji napadač Porta Tikinjo Soares.

PSV – ŠTURM GRAC (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,25

Velika borba u Grupi B Lige Evrope. Tri tima su u konkurenciji za dva mesta. Monako ima osam bodova, Sosijedad šest, PSV pet, dok Šturm ima samo bod i samo teoretske šanse za treću poziciju. U prvom meču ovih timova, holandski vicešampion je pobedio u Gracu sa 4:1. To je i jedini trijumf Filipsovaca u grupnoj fazi takmičenja. Pobeda je imperativ za ekipu iz Ajndhovena. PSV u prva dva meča grupe nije uspeo da slavi pred svojim navijačima. Odigrao je 2:2 protiv Sosijedada, a poražen je od Monaka sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: