Spanulis u Hjustonu, PAO bez bekova

Izvor: Igor Vujièin

Četvrtak, 20.07.2006.

02:26

Default images

Samo nekoliko dana pošto su izgubili prvog plejmejkera Jaku Lakovića, Željko Obradović i ekipa Panatinaiksa suočili su se sa još jednim velikim gubitkom.

Kako prenose lokalni mediji u Teksasu, bek Vasilis Spanulis prelazi u Hjuston Rokitse za koje će potpisati trogodišnji ugovor za sumu izmedju 5 i 6 miliona dolara!

Ovo je najveći ugovor koji je Hjuston ponudio jednom igraču koga je izabrao u drugoj rundi drafta (još 2004.godine).

Reprezentativac Grčke je za lokalni «Elefteros Tipos» potvrdio da je prihvatio ponudu Rokitsa i nazvao je «životnom šansom».

U postavci igre Željka Obradovića bio je jedan od najvažnijih igrača. Sada ostaje da se vidi kako će bivši selektor rešiti ogromnu prazninu na bekovskog poziciji nastalu odlaskom Lakovića i Spanulisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: