Trinkijeri tužio Partizan; Mijailović: Postignut je dogovor

KK Partizan dobio je zabranu Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT).

Izvor: MS

Petak, 29.10.2021.

20:20

Trinkijeri tužio Partizan; Mijailović: Postignut je dogovor
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Tužbe zbog neizmirenih obaveza su podneli nekadašnji trener Andrea Trinkijeri i košarkaš Aleksej Nikolić, pa su crno-beli dobili zabranu angažovanja pojačanja.

Međutim, prema rečima presednika kluba Ostoje Mijailovića dogovor je postignut i problem će biti otklonjen.

"Postoje aktivna dva slučaja oko kojih je već postignut sporazum i brzo će ta zabrana biti skinuta. Poslali smo finalnu saglasnost BAT u vezi sa dinamikom isplate tih potraživanja zbog kojih zabrana formalno i dalje stoji. U pitanju su Trinkijeri i Aleksej Nikolić. U svakom slučaju, ne dešava se ništa što bi trebalo da uznemirava bilo koga ko voli Partizan ili da raduje one koji ga ne vole. Ne širi se slučajno ova vest, iako nije nova, piše od kada je taj administrativni problem. Znamo kako se plasira i kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro", istakao je Mjailović za Mozzartsport.

Upravo je ova zabrana bila kamen spoticanja crno-belima da pojačaju igrački kadar.

Nikolić je bio član crno-belih od 2018. do 2021. godine, s tim da je jednu sezonu proveo u Trevizu, dok je Trinkijeri posle nepune dve sezone preuzeo minhenski Bajern leta 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: