Zvezda podseća navijače: Ovo su moguće kazne za ponovljene prekršaje

KK Crvena zvezda, kao što je poznato, kažnjen je sa 3.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren tokom meča sa Albom.

Izvor: MT

Sreda, 27.10.2021.

18:00

Zvezda podseća navijače: Ovo su moguće kazne za ponovljene prekršaje
Foto: KK Crvena zvezda

Tu kaznu je izrekao disciplinski sudija Evrolige Patrik Granžan i odnosi se na prekršaj prema disciplinskom pravilniku tog takmičenja, a to je bacanje tvrdih predmeta u teren tokom utakmice.

Zvezda je apelovala na navijače "da bodre tim na utakmicama i, da fer, korektno i sportski bodre momke jer u svakom drugom slučaju KK Crvena zvezda preti mnogo oštrija kazna".

Minimalne moguće kazne za ovakve vrste ponovljenih prekršaja su: izricanje novčane kazne od 30.000 evra, suspenzija dela tribine, cele hale, gubitak utakmice ili plej-of serije, te oduzimanje bodova.

Naredni evroligaški meč na svom terenu Zvezda igra protiv Panatinaikosa narednog četvrtka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: