KKCZ: Karte za Megu u prodaji od četvrtka

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju svoje putešestvije po Evroligi, a odmah nakon duela sa Armanijem u četvrtak, očekuju još dve utakmice u narednih sedam dana.

Izvor: B92

Sreda, 27.10.2021.

17:40

KKCZ: Karte za Megu u prodaji od četvrtka
Foto: KK Crvena zvezda

Najpre u ponedeljak protiv Mege u ABA ligi, a onda i u četvrtak protiv Panatinaikosa u Evroligi.

Derbi 6.kola ABA lige jtd Zvezda – Mega igra se u ponedeljak od 18 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

KK Crvena zvezda osim prodaje sezonskih karata, koja se nastavlja u prostorijama kluba u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u četvrtak 28.10. u 10 časova i prodaju pojedinačnih karata za ovu utakmicu u regionalnom takmičenju.

Cene pojedinačnih karata za utakmice regionalnog takmičenja u novoj sezoni, a koje će važiti i za sve ostale utakmice ABA lige, su sledeće:
Karte za ovu utakmicu prodaju se na svim prodajnim mestima "Tickets" od četvrtka u 10 časova (osim Delfi knjižara), i online, dok će na blagajnama hale “Aleksandar Nikolić” karte biti u prodaji na dan utakmice (ponedeljak) od 14 časova .

Klub podseća za sve koji su zainteresovani, da je i prodaja sezonskih karata i dalje u toku (u prostorijama kluba u hali Aleksandar Nikolić), a svi detalji cene, proces učlanjenja u klub i benefiti, nalaze se na klupskom sajtu.

Ulazak na utakmicu u ponedeljak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

"Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu 'Aleksandar Nikolić'", saopštili su iz kluba.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

Utakmica 8. kola Evrolige Crvena zvezda – Panatinaikos na programu je u četvrtak od 18 časova takođe u hali Aleksandar Nikolić, a prodaja pojedinačnih ulaznica za taj meč počinje u utorak.

O cenama i svim pojedinostima klub će se povodom prodaje karata za tu utakmicu oglasiti saopštenjem u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: