Jokić dominirao protiv Gobera, pa se povredio VIDEO

Košarkaši Jute pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 122:110 i na taj način ekipi iz Kolorada naneli drugi uzastopni poraz u NBA ligi.

Izvor:

Sreda, 27.10.2021.

08:00

Jokić dominirao protiv Gobera, pa se povredio VIDEO
Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zbog povrede kolena meč završio dva minuta pre kraja prvog poluvremena.

Za sada nije poznato koliko će i da li će Jokić provesti vreme van terena, ali povreda najverovatnije nije toliko ozbiljna koliko je inicijalno izgledala.

Trener Denvera Majk Maloun je i sam izjavio nakon meča da povreda nije ozbiljna, kao i da nije bilo logike da "sili" Jokića i vraća ga u igru pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da je to druga utakmica u nizu.

Njegova ekipa je u trenutku povrede imala rezultatski egal, koji su održavali i u trećoj deonici.

Međutim, kada se prelamalo Nagetse nije imao ko da "povuče", te su igrači domaćeg tima ubrzo stigla do dvocifrene prednosti.

Jokić je za 15 minuta na terenu upisao je 24 poena (8/9 iz igre, 3/3 za tri), uz po šest skokova i asistencija za ekipu Denvera.

Vil Barton je u porazu svog tima dodao 21 poen uz četiri skoka, dok je Eron Gordon postigao poen manje uz sedam skokova. Jokićeva kratka partija dobija na značaju kada u obzir uzmemo da ga je čuvao trostruki najbolji defanzivac lige koji je i predvodio tim iz Solt Lejk Sitija.

Rudi Gober je ostvario dabl-dabl učinak od 23 poena i 16 skokova, Donovan Mičel je postigao poen manje uz šest asistencija, a Džordan Klarkson je dodao 19 poena.
Juta je i dalje bez poraza sa tri pobede, dok je Denver na učinku 2/2 nakon dva poraza u dva dana. Nagetsi su prethodno poraženi od Klivlenda nakon sjajne partije Džereta Alena.

U narednom meču tim aktuelnog MVP-ja dočekuje Dalas, dok Juta gostuje Hjustonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: