Zenga napušta Zvezdu?!

Izvor: B92

Četvrtak, 11.05.2006.

10:10

Default images

Iako će ući u istoriju Crvene zvezde ne samo kao prvi stranac na klupi našeg najtrofejnijeg kluba, već i po „duploj kruni“, Valter Zenga mogao bi da napusti Marakanu već posle godinu dana.

Zenga je već napravio plan priprema, odredio i mesto u Austriji gde će crveno-beli odraditi pripreme, a brojne ponude kojih je bilo tokom sezone ostavio po strani u nameri da pokuša da ode korak dalje i uđe sa Zvezdom u Ligu šampiona. Međutim, Italijan je, kako prenose beogradski sportski dnevnici, dobio ponudu – koja se ne odbija.

Čelnici katarskog El Saba ponudili su Zengi dvogodišnji ugovor vredan dva miliona evra!!!

Prema nekim informacijama, Zenga će u petak otputovati u Katar, a da li će i potpisati ugovor sa timom koji je svojevremeno vodio i Bora Milutinović, ostaje da se vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: