Tuča Saveljića i Lazovića?

Izvor: Igor Vujièin

Četvrtak, 04.05.2006.

10:12

Default images

Na pretposlednjoj utakmica Partizana u ovoj sezoni, na Vračaru, nije bilo Niše Saveljića i Danka Lazovića.

Kako prenose beogradski mediji, razlog izostanja dva igrača sa ovog meča nije bila želja Jirgena Rebera da isproba neke druge igrače, već tuča dva fudbalera na treningu i kasnije u restoranu SC Teleoptik u Zemunu.

Sukob je nastao prilikom jednog oštrijeg starta na treningu, nastavljen je za vreme ručka u SC.

Kako prenosi „Sport“, odmah je održan sastanak najiskusnijih igrača tima, na kome je dogovoreno da „zbog mira u kući“ sve ostane unutar zidina „Zemunela“. Međutim, priča je procurela u javnost, za sada bez reakcija iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: