Mesi i Ikardi se ne trpe

Lionel Mesi i Mauro Ikardi su poremetili atmosferu u svlačionici Pari Sen Žermena.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 24.10.2021.

09:35

Mesi i Ikardi se ne trpe
Foto: Profimedia

"Sveci" u susretu 11. kola Lige 1 od 20.45 na Volodromu, igraju veliki derbi francuskog fudbala sa ekipom Marseja.

Imaju deset bodova prednosti, ubedljivo su prvi, ali trenera Maurisija Poćetina brine situacija oko dvojice Argentinaca.

Mediji u Argentini prenose da je odnos Mesija i Ikardija veoma loš i da navodno Mesi traži da klub proda napadača što je pre moguće.

Poćetino je svestan da to može da izazove dalje podele u svlačionici, pa će morati nekako da reaguje.

Inače, list "El Nacional" dodaje da Ikardi veruje da je Mesi glavni krivac za njegovo progonstvo iz reprezentacije Argentine u poslednje tri godine.

Kako god bilo, tenzije nisu dobre, posebno za Mesija koji se još nije upisao u listu strelaca otkako je letos kao slobodan agent stigao u Pariz iz Barselone.

On je postigao tri gola u Ligi šampiona, ali nije uspeo da zatrese mrežu u Ligi 1.

Inače, Parižane na jugu Francuske očekuje paklen posao, pred 65.000 domaćih navijača.

Uz sve to i standardnu netrpeljivost dva kluba, zanimljivo je da će ovaj "la klasik" imati prilično jasnu argentinsku notu.

Dva tima sa klupe predvode argentinski stručnjaci, Horhe Sampaoli i Maurisio Poćetino, Sampaoliju će to biti prvi derbi protiv PSŽ-a.

Ipak, jasno je da su favoriti gosti koji su u poslednjih deset godina od Marseja izgubili samo jednom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: