Popović: Imamo šansu, ništa nije izgubljeno

Fudbaleri Partizana izgubili su u Humskoj od Genta 1:0 u tećem kolu Lige konferencija, ali crno-beli veruju u revanš.

Izvor: Tanjug

Petak, 22.10.2021.

12:35

Popović: Imamo šansu, ništa nije izgubljeno
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Belgijska ekipa uspela je da se odvoji na prvu poziciju grupe B u Ligi konferencija, a već u sledećem kolu 4. novembra ove ekipe će se ponovo sresti.

"Videli smo da možemo da igramo sa njima, idemo u Belgiju, možemo da ih pobedimo", izjavio je golman Partizana Aleksandar Popović.

On kaže da zna kako će Belgijanci igrati u tom meču.

"Mislim da smo mi i Gent dve najjače ekipe. Znali smo da će oni izaći ofanzivno, imaju dosta kvalitetnih igrača u napadu, znali smo otprilike kako će igrati. Utakmica je bila otvorena, više se igralo u drugom poluvremenu. Nakon njihovog gola imali smo par izglednih prilika, ali nismo postigli gol, imali smo i prečku i par odbijenih lopti… Videli smo da možemo da igramo sa njima, idemo u Belgiju, možemo da ih pobedimo. Da bismo bili prvi, moramo da ih pobedimo. Imamo dve utakmice, imamo šansu, ništa nije izgubljeno. Spremaćemo se kao i za ovu utakmicu i idemo na pobedu", rekao je Popović.

Crno-beli od starta sezone igraju u ritmu od dve utakmice nedeljno, tako da ih već u nedelju očekuje duel sa ekipom TSC-a u Superligi.

"Navikli smo, već 3-4 meseca igramo u tom ritmu. Svaka prvenstvena utakmica je kao finale. Idemo u Topolu na pobedu! Prvi smo na tabeli, ovo ništa ne menja”, poručio je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: