Svetislav Pešić u bolnici – otkazano okupljanje reprezentacije

Kontrolni treninzi muške “A” reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

11:48

Svetislav Pešić u bolnici – otkazano okupljanje reprezentacije
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je u ponedeljak ujutru otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

O zdravstvenom stanju Svetislava Pešića govorio je za zvaničan sajt KSS prof. dr Dragan Radovanović.

"Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije", poručio je prof. Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

"Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima"
, naglasio je Tarlać.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: